PARTNERËT

Ne jemi në partneritet me kompani të tjera kryesore për të realizuar projekte me cilësi dhe integritet të lartë.

ALUMIL ALBANIA sh.p.k

Ne jemi partnerë me Alumil Albania prej vitit 2002. Strategjitë, idetë dhe inovacionet e përbashkëta kanë krijuar një lidhje të fortë midis nesh.

ELUMATEC CO

Partnere me kompanine gjermane ELUMATEC qe prej vitit 2005.

Heicko GmbH

Partner me Heicko qe prej vitit 2017.

Top