Seria IDEAL

IDEAL 8000

Thellësia e ndërtimit 85 mm Vlerat e shkëlqyera të izolimit dhe siguria e shtuar e bëjnë këtë sistem ideal për ndërtesat e reja.

IDEAL 4000

Thellësia e ndërtimit 70 mm. Me miliona njësi të instaluara tashmë, ky sistem bën përshtypje me stabilitetin e jashtëzakonshëm.

Sisteme me Rrëshqitje

The All Round Star

Lajm i mirë për ju dhe klientët tuaj: dera e re me rrëshqitje inteligjente ka vlera të larta për izolimin e nxehtësisë, statikën dhe izolimin

lift - slide

Teknologji që bie në sy. Nuk bëhet më mirë: dera me ngritje dhe rrëshqitje 85 mm nga aluplast bën përshtypje me efikasitetin e saj të lartë

vario - slide

Sipërfaqet e xhamit luajnë një rol të rëndësishëm në ndërtimin e shtëpive sot. Dyert bujare rrëshqitëse hapin dhomën e ndenjes në kopsht

Top