NUK LË ASGJE PËR TË DËSHIRUAR

smart-slide

E ZHVILLUAR PËR OPERIM TË LEHTË DHE TË LEHTË

Lajm i mirë për ju dhe klientët tuaj: dera e re me rrëshqitje inteligjente ka vlera të larta për izolimin e nxehtësisë, statikën dhe izolimin, dhe është jashtëzakonisht e lehtë për t’u përdorur … dhe për më tepër, ajo mund të prodhohet në vetëm një kohë të shkurtër ndërtimi.

70mm
small construction depth

1,3 W/m²K
Uf-value

up to 41mm
panel thickness 

Karakteristikat Teknike
  • small construction depth of 70 mm
  • concealed hardware technology
  • Uf = 1,3 W/m²K
  • selection of opening mechanisms: schema A + C
  • glazing and panel thickness up to 41 mm possible (single- to triple-glazed)
  • available in numerous decor designs
  • modern classic-line design
  • optional bonding inside (adhesive technology)

Sipërfaqet e mëdha xhami janë shumë në modë

Kjo përfshin dyer rrëshqitëse me dimensione bujare, të cilat hapen për të sjellë kopshtin në hapësirën e banimit. Kjo nuk do të jetë problem për ju, pasi smart-slide mund të prodhohet në dimensione shumë të mëdha deri në 5,8 m x 2,4 m. Klientët tuaj do ta pëlqejnë mekanizmin e kyçjes: brezi i rehatshëm i mbylljes rrëshqet në kornizë me një lëvizje të butë, duke e bërë derën me rrëshqitje inteligjente aq të thjeshtë për t’u përdorur sa është praktikisht e pamundur ta përdorni gabimisht – dhe kjo është po aq e paçmueshme për ditën- përdorimi i sotëm si sforcimi i ulët që kërkohet për të hapur dhe mbyllur brezin.

SIMPLE SLIDINGSIMPLE SLIDING
INTUITIVE LOCKING
COMFORTABLE CLOSING MECHANISM
EXCELLENT SEALING

MBYLLJE SHQYRTUESE

smart-slide ka rezultate të larta për mbylljen për shkak të mekanizmit inovativ të mbylljes dhe sipërfaqeve izoluese me cilësi të lartë pa furça. Pikat shtesë të kyçjes ofrojnë vulosje të jashtëzakonshme dhe akoma më shumë siguri. Ndërveprimi midis veçorive të ndryshme teknike siguron që rrëshqitja inteligjente të arrijë performancë jashtëzakonisht të mirë izolimi kundër ajrit, erës dhe shiut ngarje.

STABILITET I MADH = MË PAK MIRËMBAJTJE


Pse kompromis? Dera e re me rrëshqitje inteligjente përdor gjithashtu pajisje shumë të qëndrueshme që rezulton nga inovacioni i jashtëzakonshëm. Kjo përfiton jo vetëm klientët tuaj, por edhe ju – falë vizitave të reduktuara të mirëmbajtjes. Mekanizmi i sofistikuar i derës së re rrëshqitëse aluplast thjeshton edhe teknologjinë e harduerit të përdorur.

Optional design-variations

dekore
Top