Opsioni i provuar dhe i testuar

IDEAL 4000®

Thellësia e ndërtimit 70 mm

Me miliona njësi të instaluara tashmë, ky sistem bën përshtypje me stabilitetin e jashtëzakonshëm, të provuar dhe të testuar dhe një gamë të gjerë dizajnesh.

ideal 4000

70 mm
construction depth

1.3 W/m²K
Uf value

0.76 W/m²K
Best Uw value

Up to RC2
Safety

Up to 45db
Sound insulation

Karakteristikat Teknike
 • 70 mm construction depth
 • Up to 41 mm glazing
 • Uf=1.3 W/m²K
 • Wide range of laminations available
 • Uw=0.99 W/m²K with standard-triple-glazing with Ug=0.6 and Psi=0.040 W/mK
 • Available with aluskin® aluminium shells (wide array of colours)
 • Uw=0.76 W/m²K best possible option with triple glazing with Ug=0.4 and Psi=0.030 W/mK
 • Recessed option, semi-recessed option, roundline option
 • Up to RC2 burglary protection
 • 5 chamber profile
 • Up to 45dB (sound protection class 4)
 • Concealed drainage is possible
 • Optional: bonding inside (adhesive technology)

Opsioni i sigurisë së shtuar

Lidhja brenda

Teknologjia ngjitëse mund të përdoret gjithashtu në IDEAL 4000: Dritaret e ngjitura sigurojnë mbrojtje të shtuar nga vjedhjet dhe rrisin qëndrueshmërinë.

Gjeni një prodhues të sistemeve të dritareve aluplast në zonën tuaj.

Ose thjesht pyesni ndërtuesin tuaj lokal të dritareve për teknologjitë inovative aluplast.

Jetë pa stres me teknologjinë e bërë nga aluplast®

ALUPLAST
Karakteristikat opsionale
Lamination
Aluskin
Top