NJË PROFILI - NJË NUMËR TË PABAJTUARA VARIACIONET

vario-slide

Sipërfaqet e xhamit luajnë një rol të rëndësishëm në ndërtimin e shtëpive sot. Dyert bujare rrëshqitëse hapin dhomën e ndenjes në kopsht dhe dritaret e mëdha sjellin dritë në shtëpi.

Vario-slide i dyerve rrëshqitëse aluplast është një garanci për dhomat e mbushura me dritë. Sistemi u krijua për të qenë veçanërisht i përshtatshëm për vendet mesdhetare, tropikale dhe për të përmbushur kërkesat specifike të vendit.

vario-slide ofron një shkallë veçanërisht të lartë lirie! E krahasueshme me një sistem modular, ju mund të zgjidhni nga komponentë të ndryshëm dhe të prodhoni një derë rrëshqitëse individuale – sipas ideve dhe dëshirave të klientëve tuaj.

70mm
small construction depth

4 – 24mm
glazing

2- und 3-
track version

Karakteristikat Teknike
  • from 4 up to 24 mm glazingavailable as 2- or 3-track version
  • Windows and doors can be built
  • woodec and aludec surfaces possible and numerous decorative foils available
  • Frame with many connecting and widening profiles
  • concealed drainage and aeration is possible
  • stable interlock with aluminium
  • Optional bonding inside (adhesive technology)
  • Excellent statics for high elements

Lëreni diellin të hyjë!

Dera e re inteligjente me rrëshqitje krijon dhoma të mbushura me dritë dhe ofron pamje të bukura të mjedisit tuaj natyror. Nuk lë asgjë për të dëshiruar.

Optional design-variations

dekore
Top