Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M11000

Përshkrim
SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
GJERESIA KANATIT
70 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
70 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
20 deri në 59 mm
MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujits
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide 24 mm & 20 mm
Performancë
UF
nga 2,3 deri në 2,9 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS Ε900
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REDUKTIMI I ZERIT
47 dB
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje Antiribaldi me superluç

Me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami lart

Me hapje Antiribaldi me superluç

Dritare me hapje Antiribaldi

05

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse

06

Dritare Pivot Horizontale

Dritare Pivot Vertikale

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

Hapje Antiribaldi dopje me Superluç

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore

11

Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)

12

Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)

Dritare dopje me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)

Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë

Derë dopje me hapje brenda / jashtë

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç

Seksione
Top