Sistem me rrëshkitje jo I izoluar SMARTIA M14600

Përshkrim
SMARTIA M14600 është sistem i ri me rrëshqitje i ALUMIL me linja jashtëzakonisht elegante, duke përfshirë të gjithë ekspertizën e ALUMIL Grup. Ajo i plotëson trendet moderne arkitekturore dhe kërkesat për performancat veçanërisht të larta dhe është zgjidhja ideale për zonat me klimë më të ngrohtë.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Jo
FORMAT E JASHTME
Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA KANATIT
35 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
88,5 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
62 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
23 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 26 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me dy furca tre membranore
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 7A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C2/B2
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rreshkitje paralele, Mynyra takimit, Rrëshkitje ne zgavrën e murit,
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele

Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrejtë insektesh

Dritare treshe me rrëshqitje horizontale

Dritare me kanat tek me pjesë fikse

05

Dritare dopje me rrëshqitje paralele me prerje 90°

06

Dritare treshe me ngritje rrëshqitje me prerje 90 °

Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me prerje 90° me rrjetë insektesh

Dritare me kanat tek me rrëshqitje me pjesë fikse prerje 90°

Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë

Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele me prerje 90°

11

Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë

12

Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë dhe prerje 90°

Kanat me rrëshqitje horizontale me futje në mur me grilë

Dritare me rrëshqitje horizontale me futje në mur me takim kokë më kokë dhe grilë

Sistem tek horizontal me futje në mur me rrjetë insketesh & grilë

16

Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë

Seksione
Top