SMARTIA M19800 Dyer me palosje me izolim termik

Përshkrim
SMARTIA M19800 është një sistem dere me palosje me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante për projekte të shkallës së mesme dhe të lartë, siç janë rezidenca luksoze, rezidenca, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.

Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJI PANELIT
mekanizmi funksional i varur lart
PANELI
panel i kornizuar me profile alumini me pjesë e brendëshme xham
APLIKIME
rezidenca moderne, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante.
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KANATIT
50 mm
XHAMI
deri në 32 mm
POLIAMID
Dopjo 18 mm
GOMINA QENDRORE
Dopjo EPDM
BRAVA
Dopio ganxha mbyllje
ALUMINI I DUKSHEM
146 mm
PESHA MAKSIMALE
125Kg për kanatë
LARTESIA MAKSIMALE
3.3 m
GJERESIA MAKSIMALE E PANELIT
1.1 m
Performancë
UF
1.2 W/m2K
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për gjithë tipologjite me hapje me dy pozicione.
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)

Vetrata të panumerta në një anë

Vetrata të panumerta plus derë

Vetrata të panumerta në një anë

05

Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)

06

Vetrata të panumerta në një anë

Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)

Seksione
Top