Sistem me hapje I izoluar COMFORT M20000

Përshkrim
COMFORT Μ20000 është një sistem me hapje i izoluar termikisht për ndërtime të fuqishme me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
106 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
157 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24 mm deri në 48 mm
MEKANIZMI
Dado -Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 20 & 24 mm
Performancë
UF
nga 2,7 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E750
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rreshkitje paralele, Mynyra takimit
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje Antiribaldi me superluç

Me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami lart

Me hapje Antiribaldi me superluç

Dritare me hapje Antiribaldi

05

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse

06

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

Hapje Antiribaldi dopje me Superluç

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore

Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë

Derë dopje me hapje brenda / jashtë

11

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske

12

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç

Seksione
Top