Sistem me hapje I izoluar SMARTIA M20650

Përshkrim
SMARTIA M20650 është një sistem me hapje i izoluar me dizajn modern, duke përdorur një profil të fshehur që ofron një kontakt minimal me dritaret dhe dyert. Është një zgjidhje e jashtëzakonshme për ndriçimin maksimal natyror

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
GJERESIA KANATIT
61,6 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
65,5 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
99 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 24mm
MEKANIZMI
Dhome – Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujit
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
24 mm Poliamide
Performancë
UF
nga 2,1 up to 3,8 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 9A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje Antiribaldi me superluç

Dritare me hapje Antiribaldi

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

Hapje Antiribaldi dopje me Superluç

Seksione
Top