SMARTIA M45000 me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshqitje

Përshkrim
SMARTIA M45000 është sistemi jo i izoluar me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshqitje për dyer dritare me dizajn modern të sheshtë. Sistemi plotëson një gamë të gjerë të nevojave duke përdorur profile të njëjta për ndërtimin e tipologjive me rrëshqitje të thjeshtë si dhe me ngritje & rrëshqitje. Zgjidhje ideale për hapësira të mëdha dhe klimë të ngrohtë.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje, Ngritje & Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Jo
FORMAT E JASHTME
Apartament
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Tipologji me kanat dopio me profil të hollë ndërlidhës

Tipologji me tre kanat me rrëshqitje horizontale me profil ndërlidhës të hollë

Tipologji me katër kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë me profil të hollë ndërlidhës

Seksione
Top