Sistemi minimal me rrëshqitje i izoluar SMARTIA M630 PHOS

Përshkrim
Sistemi me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS ofron një kontakt minimal në rezidencat bashkëkohore duke kombinuar dizajnin minimal me performancën e lartë termike. Duke ndjekur filozofinë “më pak është më shumë”, të gjithë profilet e aluminit mund të fshihen në mur, duke siguruar një ndjenjë të re komoditeti me funksionalitet të lartë dhe siguri më të madhe.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
TRAJTIMI SIPERFAQES
Imitim Druri, Ngjyrat e Anodizimit, Të gjithë lyerjet me pudër
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele

Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrejtë insektesh

Dritare me kanat tek me pjesë fikse

Dritare treshe me rrëshqitje horizontale

05

Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese

06

Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë me rrjetë insektesh

Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë & me pjesë fikse xhami

Kanat tek me futje në mur

Dopio kanat me takim kokë më kokë, me futje në mur, me rrjet insektesh

Kanat tek me rrjetë insektesh

11

Dopio kanat me takim kokë më kokë, me futje në mur, me rrjet insektesh

12

Tipologji Këndore

Seksione
Top