Sistem me rrëshkitje jo I izoluar COMFORT M9050

Përshkrim
COMFORT M9050 është një sistem me rrëshqitje i pa izoluar, karakteristikat kryesore të të cilit janë pesha e ulët dhe forma e lakuar e profileve.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Jo
FORMAT E JASHTME
Harkore
Karakteristikat Teknike
GJERESIA KANATIT
32 mm
PESHA KANATIT
deri në 120 Kg
 
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
88 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
79 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 deri në 20 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Rreshjkitje
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me llastiqe hi-fin
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 2Α
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate dyshe treshe me rrëshkitje horizontale, Mynyra takimi, Tipologjitë me futje në mure, Kombinuar me Rrjetë insektesh dhe grila
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele

Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me grila rrotulluese

Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me Superluç fiks

Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese

Dritare treshe me rrëshqitje horizontale

Dritare teke me rrëshqitje horizontale me pjesë fikse xhami

Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë

Kanat tek me rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grilë

Seksione
Top