Sistem me hapje jo I izoluar COMFORT M940

Përshkrim
COMFORT është një sistem ekonomik jo i izoluar me hapje me dy pozicione me performancë të knaqshme dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Jo
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
37 mm
PESHA KANATIT
deri në 130 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
81,7 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
131 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 mm deri në 24 mm
MEKANIZMI
Dhome – Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 8A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rreshkitje paralele, Mynyra takimit
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje Antiribaldi me superluç

Me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami lart

Me hapje Antiribaldi me superluç

Dritare me hapje Antiribaldi

05

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse

06

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me grilë

Dritare dopje me Rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami

Derë hyrje me hapje nga brenda me prag

Derë hyrje me hapje nga jashtë me prag

Seksione
Top