Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M9660

Përshkrim
SMARTIA M9660 është një sistem i izoluar me hapje, për zonat me një klimë më të ngrohtë, duke siguruar ndërtime me cilësi të lartë dhe aplikimin e tipologjive të ndryshme me performancë të konsiderueshme termike. Është ideale për rinovimet, duke kombinuar sigurinë dhe funksionalitetin, pa kërkuar kosto të larta investimi.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
56 mm
GJERESIA KANATIT
63,5 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
82 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
20mm deri në 49 mm
MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me 3 nivele llastiqesh EPDM kundër përshkimit të ujit
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
15 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide 24 mm, Shkumë izoluese PE
Performancë
UF
nga 2,2 W/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS Ε1650
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REDUKTIMI I ZERIT
36 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje Antiribaldi me superluç

Hapje Antiribaldi teke me pjesë fikse xhami

Sistem tek me hapje Antiribaldi me Superluç

Dritare me hapje Antiribaldi

05

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

06

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me grilë

Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë

Derë dopje me hapje brenda / jashtë

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç

Seksione
Top