SMARTIA Μ9800 Dyer me palosje pa izolim termik

Përshkrim
SMARTIA M9800 është një sistem me palosje pa izolim termik me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante të aplikueshme për projekte mesatare, si janë rezidencat moderne, ndërtesat të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.

Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Jo
XHAMI
Deri në 32 mm
GOMINA QENDRORE
Dopjo EPDM
BRAVA
Dopjo ganxha mbyllje
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KANATIT
50 mm
PESHA KANATIT
deri në 250 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
65,8 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
72 mm
ALUMINI I DUKSHEM
146 mm
PESHA MAKSIMALE
125Kg për kanatë
LARTESIA MAKSIMALE
3.3 m
GJERESIA MAKSIMALE E PANELIT
1.1 m
Seksione
Top