Sistem me rrëshkitje I izoluar SMARTIA S350

Përshkrim
SMARTIA S350 është një sistem modern dhe fleksibël i izoluar me rrëshqitje me një dizajn të drejtë modern. Është ideal për rinovime falë lehtësisë së përpunimit.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA KANATIT
35 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
101 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
102 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
25 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 28 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me dy nivele furcash tre membranore brush
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide 24 mm, pjesë PVC-je
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 7Α
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C2/B3
REDUKTIMI I ZERIT
28 dB
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rrëshkitje paralele,Mynyra takimit, Rrëshkitje në zgavër të murit.
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele

Dritare treshe me rrëshqitje horizontale

Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese

Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrejtë insektesh

05

Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë me rrjetë insektesh

06

Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese

Kanat me rrëshqitje horizontale me futje në mur me grilë

Kanat tek me rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grilë

Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë

Kanat tek me rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grilë rrotulluese

11

Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me Superluç fiks

12

Dritare teke me rrëshqitje horizontale me pjesë fikse xhami

Seksione
Top