Sistem me rreshkitje I izoluar SMARTIA S440

Përshkrim
SMARTIA S440 është një sistem me rrëshkitje inovativ i izoluar i cili përfshin të gjitha tendencat moderne arkitekturore dhe kërkesat për efikasitet të lartë të energjisë. Ky është një opsion ideal për tregun shumë të kërkuar evropian.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA KANATIT
44 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
111,5 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
64 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
39 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 32mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me dy furca tre membranore
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me 40 mm & 32 mm, pjesë PVC-je
Performancë
UF
nga 1,5 W/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 6A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 3
REDUKTIMI I ZERIT
28 dB
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rreshkitje paralele, Mynyra takimit, Rrëshkitje ne zgavrën e murit, Rrëshkitje Këndore
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele

Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrejtë insektesh

Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë

Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë me rrjetë insektesh

05

Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me grila rrotulluese

06

Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese

Dritare treshe me rrëshqitje horizontale

Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë

Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele

Kanat me rrëshqitje horizontale me futje në mur me grilë

11

Dritare me rrëshqitje horizontale me futje në mur me takim kokë më kokë dhe grilë

12

Kanat tek me rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grilë

Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë

Seksione
Top