Sitem me rrëshkitje minimal i izoluar SUPREME S650 PHOS

Përshkrim
Sistemi me rrëshqitje me izolim termik SUPREME S650 PHOS është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera me linja minimale të aluminit të dukshëm. Sipërfaqet masive elegante të xhamit arrihen duke ruajtur funksionalitetin e lartë, performancën dhe dizajnin arkitektonik minimal.
Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA KANATIT
62 mm
PESHA KANATIT
deri në 1000 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
profil I fshehur
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
25 mm
LLOJI XHAMIT
Dopje-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
46 mm
MEKANIZMI
ALUMIL
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me furce me 3 membrana
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
35 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide, PVC
Performancë
UE
1,1 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 9A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3
REDUKTIMI I ZERIT
46 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate me rrëshkitje horizontale, Me shumë kanate, Mynyra takimit, Rrëshkitje në zgavrën e murit, Tipologjitë e Këndeve
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele

Dritare teke me rrëshqitje horizontale me pjesë fikse xhami

Τετράφυλλο επάλληλο συρόμενο με φιλητό

Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë & me pjesë fikse xhami

Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele

Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami

Dritare treshe me rrëshqitje horizontale

Four horizontal sliding sashes

Seksione
Top