Sistem i izoluar me hapje SMARTIA S67 PHOS

Përshkrim
SMARTIA S67 PHOS ofron sisteme moderne minimale me kanat dhe pjesë të fshehura. Ky version maksimizon dritën natyrale falë gjerësisë së dukshme të profilit të aluminit prej vetëm 72 mm. Izolimi dhe performanca e shkëlqyer termike e tij në aspektin e përshkueshmërisë së ajrit, ujit dhe ngarkesës së erës, e bën atë ideal për projektet e kërkuara.
Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
67 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
72 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
109 mm
LLOJI XHAMIT
Dopje
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
Nga 28 mm deri në 34 mm
MEKANIZMI
Euro-Groove, Euro-nut
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrale me 3 nivele gominash EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamid me gjerësi 30 mm, Kooltherm, Shkumë izoluese
Performancë
UF
from 2 to 2,3 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1500
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Per te gjitha tipologjite me hapje me dy pozicione
Seksione
Top