Sistem me hapje I izoluar SMARTIA S67

Përshkrim
SMARTIA S67është sistemi i ri i plotë i hapjes me dy pozicione i ALUMIL, i cili kombinon performancat e shkëlqyera izoluese termike së bashku me fleksibilitetin e lartë të ndërtimit dhe dizajnin e jashtëzakonshëm.

Avantazhet
Certifikimet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
67 mm
GJERESIA KANATIT
75 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
93 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
67 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 58 mm
MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me 3 nivele llastiqesh EPDM kundër përshkimit të ujit
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
30mm fibër xhami polyamide, PE shkumë izoluese
Performancë
UF
nga 1,5 W/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS Ε1500
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
Class 4
REDUKTIMI I ZERIT
45 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare fikse

Pjesë fikse xhami dopje

Me hapje Antiribaldi me superluç

Me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami lart

5

Me hapje Antiribaldi me superluç

6

Dritare me hapje Antiribaldi

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

Hapje Antiribaldi dopje me Superluç

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me grilë

Seksione
Top