Sistem me ngritje & rrëshqitje i izoluar SUPREME S700

Përshkrim
Sistemi me Ngritje & Rrëshqitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të mëdha, duke plotësuar trendin e arkitekturës “transparente” përmes sipërfaqeve të gjera xhami, me izolim të lartë termik, siguri dhe dizajn modern. Dizajni minimal dhe karakteristikat e ndryshme inovative, e bëjnë atë një mundësi ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera për më shumë dritë, performancë e jashtëzakonshme dhe lehtësi maksimale përdorimi.

Avantazhet
Certifikimet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
77 mm
PESHA KANATIT
deri në 400 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
115 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
47 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
22 mm deri në 50 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Ngritje – Rreshkitje
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrik me llastiqe EPDM &Furca me tre membrana
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
24 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide, Kooltherm, Shkumë izoluese, PVC
Performancë
UF
from 2,3 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 9A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4
REDUKTIMI I ZERIT
42 dB

REZISTENCA NDAJ VJEDHJES RC3

Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate me rrëshkitje horizontale,Me shumë kanate Mynyra takimi, Rreshkitje brenda hapsirës në mur, Tipoligjitë e Këndeve
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare dopje me ngritje rrëshqitje horizontale paralele

Dritare dopje me rrëshqitje paralele me prerje 90°

Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë

Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele me prerje 90

07

Dritare me tipologji këndore, me kanate ngritje rrëshqitje horizontale paralele

05

Dritare treshe me ngritje rrëshqitje me prag të ulët

Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë në kornizë të ulët

Kanat tek me ngritje rrëshqitje me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grila

Dritare dopje me rrëshqitje horizontale me futje në mur me takim kokë më kokë, me rrjetë insektesh dhe grilë

Kanat tek me ngritje rrëshqitje me pjesë fikse xhami

11

Sistem dopje me ngritje rrëshqitje paralele me pjesë fikse xhami

12

Kanat tek me ngritje rrëshqitje paralele me pjesë fikse xhami

Dritare dopje me ngritje rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami

Seksione
Top