Sistem me hapje i izoluar SUPREME S77

Përshkrim
Sistemi SUPREME S77 është propozimi i NI Idea contruction për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.

Avantazhet
Certifikimet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament, Harkore
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
77 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
93 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
122 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24 mm deri në 72 mm
MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrik me 3 nivele me EPDM & llastiqe me shkumë dhe EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamid me gjerësi 40 mm , Kooltherm, Shkumë izoluese
Performancë
UF
from 0,85 to 2,42 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1350
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5
REDUKTIMI I ZERIT
42 dB

REZISTENCA NDAJ VJEDHJES RC3

Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për gjithë tipologjite me hapje me dy pozicione, dritare me sistem Pivot.
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje Antiribaldi me superluç 02

Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D

Dritare me hapje Antiribaldi

Dritare dopjo me hapje Antiribaldi me prag të ulët

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

Hapje Antiribaldi dopje me Superluç

Dritare Pivot Horizontale

Dritare Pivot Vertikale

Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)

Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D të ulët (kanat I fshehur)

Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D të ulët (kanat I fshehur)

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me prag të ulët ( kanat I fshehur)

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me prag të ulët ( kanat I fshehur)

Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami (kanat I fshehur)

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me Superluç (kanat I fshehur)

Seksione
Top