Sistem me hapje I izoluar SUPREME S91

Përshkrim
Sistemi SUPREME S91 u projektua posaçërisht për të përmbushur kërkesat e larta të shtëpive pasive. është ideal per ndertime te renda dhe energji duke ofruar nje nivel te larte sigurie. Zhvillimi i sistemit u nxit nga nevoja për performancë më të mir sa i përket izolimit termik, pëshkimit të ujit, si dhe reduktimit akustik. Sistemi është zgjidhja perfekte për tregjet më të kërkuara.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
91 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
67 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
69 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
37mm up to 81 mm
MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele shkume dhe llastiqesh EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 54 mm, Kooltherm, Shkumë izoluese
Performancë
UF
from 0,67 to 1,1 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1650
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5
REDUKTIMI I ZERIT
41 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për gjithë tipologjite me hapje me dy pozicione.
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje Antiribaldi me superluç

Me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami lart

Me hapje Antiribaldi me superluç

Dritare me hapje Antiribaldi

05

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

Hapje Antiribaldi dopje me Superluç

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore

Seksione
Top