SUPREME SF85 Dyer me palosje me izolim termik

Përshkrim
Sistem dyer me palosje me izolim termik mjaft cilësore me mekanizëm funksionimi me rrëshqitje në pjesën e poshtme, e i cili kombinon pamje estetike minimale me një performancë të shkëlqyer, dimensione shumë të mëdha me linja të dukshme mjaft të ulta, mbrojtje e theksuar kundër vjedhjeve me një larmi mjaft të madhe.
Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJI PANELIT
me rrëshqitje poshtë
PANELI
panel me kornizë alumini, panel gjysëm struktural
APLIKIME
rezidenciale me gjerësi paneli deri 1.5m, kommerciale me 4.0m lartësi paneli, për projekte serioze
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KANATIT
85mm
XHAMI
28-58mm
POLIAMID
Dopio 40mm
PJESE IZOLUESE FIKSE
Izolim termik me “Koltherm” dhe shkumë izoluese PE (polietileni)
GOMINA QENDRORE
Teke prodhuar nga bashkë-ekstrudimi EPDM dhe shkumë
BRAVA
Katër ganxha mbyllje
ALUMINI I DUKSHEM
105mm
LARTESIA MAKSIMALE
200Kg/ kanatë
GJERESIA MAKSIMALE E PANELIT
4.0m
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
Klasa 9A , IFT
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
klasa 4, IFT
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
klasa C3/B3, IFT
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
PAS24, UK
Karakteristikat
PERFORMANCA TERMIKE
1.0 W/m²K, IFT
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Vetrata të panumerta në një anë

Vetrata të panumerta plus derë

Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)

Vetrata të panumerta në një anë

Konstruksion këndor me derë teke

Konstruksion këndor me vetrata të panumërta nga të dyja anët

Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)

Numër çift i vetratave në njërën anë

Numër çift i vetratave plus dyer

Vetrata çift & tek në të dyja anët (takim kokë më kokë)

Seksione
Top