Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000 BR

Përshkrim
SMARTIA M15000 BR është një sistem hapje rezistent ndaj hyrjeve me dhunë apo vjedhjeve ideal për krijimin e dyerve hyrëse të sigurisë.

Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
5mm deri në 40 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
121,4 mm
GJERESIA KANATIT
50 mm
GJERESIA E KORNIZES
50 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
3 nivele llastiqesh EPDM kundra ujit
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
39 mm
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
18,5 mm
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë

Derë dopje me hapje brenda / jashtë

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç

Seksione
Top