Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000 RS

Përshkrim
SMARTIA M15000 RS është një sistem me hapje i përshtatshëm për ndërtimin e dyerve hyrëse. Ka një dizajn të veçantë për parandalimin e përhapjes së tymit dhe erërave në zona të veçanta të mbrojtura të ndërtesave

Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
Karakteristikat Teknike
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
5 deri në 40 mm
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
GJERESIA KANATIT
50 mm
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
18,5 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
39 mm
GJERESIA E KORNIZES
50 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
219,8 mm
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujit
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LLOJI XHAMIT
Tek
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
121,4 mm
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë

Derë dopje me hapje brenda / jashtë

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç

Seksione
Top