Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000

Përshkrim
SMARTIA M15000 është një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara që shërben për një gamë të gjerë të dyerve të ndryshme hyrëse me performancë të kënaqshme.

Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Jo
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
GJERESIA KANATIT
50 mm
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
GJERESIA E KORNIZES
50 mm
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
18,5 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
116,4 mm
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
5mm deri në 40 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë

Derë dopje me hapje brenda / jashtë

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske

17

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç

Seksione
Top