Sistem I izoluar per dyer hyrëse M20000

Përshkrim
COMFORT Μ20000 është një sistem i izoluar termikisht për dyer hyrëse për ndërtime me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.

Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
114,5 mm
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 20 & 24 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë e dyerve hyrëse
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo-Tresh
GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24 mm deri në 40 mm
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
17,5 mm
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë

Derë dopje me hapje brenda / jashtë

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç

Seksione
Top