Sistem për dyer hyrëse M940

Përshkrim
COMFORT M940 është një sistem ekonomik jo i izoluar dhe i lehtë për dyer hyrëse pa ndryshuar performancën dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.

Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Apartament
Karakteristikat Teknike
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
109,6 mm
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 8A
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 deri në 24 mm
GJERESIA E KORNIZES
37 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
PESHA KANATIT
deri në 120 Kg
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Derë hyrje me hapje nga brenda me prag

Derë hyrje me hapje nga jashtë me prag

Seksione
Top