Sistem I izoluar për dyer hyrëse SMARTIA MD67

Përshkrim
SMARTIA MD67 është sistemi i ri i ALUMIL, i cili dallohet për cilësinë e dyerve kryesore të hyrjes. Dallohet për dizajnin e tij modern dhe performancën e tij të lartë, sistemi siguron aftësinë për të krijuar dyer hyrëse me panele ose mbushje xhami. Dizajni i veçantë koplanar në të dy anët siguron dyer hyrëse të veçanta e me vlerë të jashtëzakonshme estetike.

Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Performancë
UF
from 1,97 up to 3,15 W/m2K
Karakteristikat Teknike
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Polyamides 20 & 24 mm width, Insulation foam & ALUMIL Energy Bar
LLOJI XHAMIT
Double – Triple
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
117
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
23 up to 49 mm
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4
GJERESIA KANATIT
67
PESHA KANATIT
Up to 220 kg
GJERESIA E KORNIZES
67
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1350
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
16 mm
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
4
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç

Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse dhe Superluç

Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske

Derë me kanat dopje me panel izolues

Derë me hapje me panel izolues

Derë dopje me hapje brenda / jashtë

Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë

Seksione
Top