Sistem I izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD77

Përshkrim
SUPREME SD77 është sistemi i NI IDEA për dyer hyrëse cilësore që kërkojnë dizajn modern, performancë të lartë dhe siguri. Sistemi siguron aftësinë për të krijuar konstruksione të shumëfishta të kombinuara ose me panele alumini ose me xham. Falë dizajnit modern, të sheshtë dhe koplanar, ofron një uniformitet elegant që rrit dizajnin dhe estetikën inovative të serive.

Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
22 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
117 mm
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjite e dyerve hyrëse me panel alumini ose xhami
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Polyamide 40 mm gjerësi, Kooltherm, Shkumë izoluese
GJERESIA E KORNIZES
77 mm
UE
from 0,7 W/m²K
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
23 mm deri në 59 mm
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrical at 3 levels ëith EPDM gaskets
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 7A
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4
Performancë
UF
from 0,9 up to 1.9 W/m²K
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë

Derë dopje me hapje brenda / jashtë

Derë me hapje me panel izolues

Derë me kanat dopje me panel izolues

05

Derë me hapje me panel izolues dhe pjesë fikse

06

Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç

Seksione
Top