Sistem I izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD95

Përshkrim
Sistemi SUPREME SD95 i përket serive të NI IDEA për dyer hyrëse me standarde të kualitetit të lartë. Sistemi përfshin një gamë të plotë termike profilesh me dizajn të drejtë për linjë tërësisht ndërtimesh që ofrojnë funksionalitet të lartë. Garantimi i shumë opsioneve të mbushjes duke përfshirë panelet prej alumini ose xhami, SD95 SUPREME mund të përmbushë tendencat arkitektonike dhe estetikën më të kërkuar.

Avantazhet
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24mm deri në 54 mm
GJERESIA E KORNIZES
95 mm
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
122 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 3A
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
22 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 34 mm, Kooltherm, Shkumë izoluese
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3
Performancë
UF
from 1,2 up to 2,1 W/m²K
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Derë hyrje me hapje

Derë hyrje dopjo kanat me mbushje xhami

Derë me hapje me panel izolues

Derë me kanat dopje me panel izolues

05

Derë me hapje me panel izolues dhe pjesë fikse

06

Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç

Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse

Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse dhe Superluç

Seksione
Top