SMARTIA M35 një sistem fasade për transparencë maksimale

Përshkrim

SMARTIA M35 është një sistem fasade me “vlerë për paranë” që kombinon në mënyrë ideale estetikën dhe performancën e lartë. 

Dizajni i tij minimal ofron një reduktim të pamjes, krahasuar me të tjerë Sisteme Fasadash, në 35mm, e bën SMARTIA M35 ideale për Arkitekturë Transparente. 

Avantazhet
Gjenerike
ESTETIKE
Standarde
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
35 mm
GJERESIA E KOLLONES
50 deri në 200 mm
GJERESIA E TRAVERSES
50 deri në 200 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Pllakë presioni
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
540 cm4
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
451 cm4
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
RE 1050
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa Dizajnit ± 1,6KN/m², Ngarkesa Sigurisë ± 2,4KN/m²
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
E fiksuar, Projektuar, Projektuar Paralelisht, Ngritje dhe Rreshqitje
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4mm deri në 54mm
UF
nga 1,2 deri në 2,2 W/m²K
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare fikse

Dritare me hapje për nga jashtë

Dritare e projektuar me hapja paralele nga jashtë

Dritare me hapje Antiribaldi

Seksione
Top