SMARTIA M65 sistem fasade për depërtimi maksimal të dritës

Përshkrim

SMARTIA M65 është një sistem fasade ideal për ndërtesa të larta, që ofron liri në dizenjimin arkitekturor. Ndërtimi i ndërtesës bëhet duke montuar panele të mëdha të përbërë nga shumë korniza xhami, qoftë me strukturë ose me mbulesa alumini të dukshëm. Çdo njësi mund të dizenjohet lirisht nga arkitekti, ndërsa sistemi garanton një aplikim të lehtë dhe të sigurt.

Avantazhet
Gjenerike
ESTETIKE
Standarde, Strukturale, Gjysëm -Strukturale
LLOJI I INSTALIMIT
Standarte/ Gjysem – Strukturale/ Strukturale
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
65 mm
GJERESIA E KOLLONES
176 mm
GJERESIA E TRAVERSES
176 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element për mbajtës xhami
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
320
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
485
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
Performancë
SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
Ngarkesa ±3 KN/m2
PERSHKUESHMERIA E UJIT
RE 1200
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa ± 2 KN/m1
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
UF
nga 2,8 deri në 3,7 W/m²K
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Dritare me hapje Antiribaldi

Dritare e projektuar me hapje paralele nga jashtë

Derë me hapje nga jashtë

Derë me hapje nga brenda

Dritare me hapje për nga jashtë

Dritare me hapje paralele për nga jashtë

Seksione
Top