SMARTIA M85 sistem fasade e fuqishme dhe me izolim termik

Përshkrim

SMARTIA M85 është një sistem fasade i fortë dhe i izoluar. Është opsioni ideal për ndërtesat e larta, duke lejuar që të  krijohen fasada me dizenjime të ndryshme, sipas tendencave të fundit arkitekturore.

Avantazhet
Gjenerike
ESTETIKE
Standarde, Strukturale, Gjysëm -Strukturale
 
LLOJI I INSTALIMIT
Me pjese
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
85 mm
 
GJERESIA E KOLLONES
203 mm
GJERESIA E TRAVERSES
203 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element mbajtës xhami
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
924
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
1511
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
Seksione
Top