SMARTIA M85s sistem fasade e izoluar termikisht

Përshkrim

SMARTIA M85s është sistemi I ri fasade I ALUMILIT me poliamid dhe kollone 85 mm.

Avantazhet
Gjenerike
ESTETIKE
Strukturale
LLOJI I INSTALIMIT
Me pjese
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
85 mm
GJERESIA E KOLLONES
185 mm
GJERESIA E TRAVERSES
185 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Silikon struktural
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
307
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
548
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
Karakteristikat
UF
nga 1,5 deri në 2,6 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Derë me hapje nga jashtë

Derë me hapje nga brenda

Dritare me hapje për nga jashtë

Seksione
Top