Sistem rrethimi SMARTIA FC10

Përshkrim
ALUMIL plotëson sistemet e rrethimit me SMARTIA FC10, një sistem prej alumini dhe profile mbushëse Woodalux®, të vendosura vertikalisht duke krijuar një rezultat minimal. Ai zëvendëson me sukses strukturat prej çeliku, duke shmangur problemet e bojës, ndryshkut dhe mirëmbajtjes.

Avantazhet
Gjenerike
ESTETIKE
Minimal, linja vertikale
APLIKIME
rezidenca, hotele, parqe, kopshte etj
VENDOSJA FLETEVE – INSTALIMI
Vertikalisht në shinën udhëzuese prej alumini të krijuar posaçërisht
DERE KRYESORE
Portë me hapje me një kanat të vetëm dhe të dyfishtë, portë rrëshqitëse, dimensione normale dhe të mëdha (profile FC80)
Karakteristikat Teknike
KAVALLOT
Profile speciale prej alumin ( shinë udhëzuese)
FINITURAT
Profil i thjeshtë ose special prej alumini (me ndricim LED)
GJERESIA MAKSIMALE
2.0m për sisteme rrethimi
GJERESIA E DERES KRYESORE
3.0m për kanate portash me hapje, 5.0m për porta me rrëshqitje
Karakteristikat
PROFIL FLETE
Profile drejtkëndore prej alumini & Woodalux®, profile speciale (“Ζ”, “barkodi”)
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Sistem rrethimi/Dopio Kanat/Kanat i vetëm/sistem rrethimi

Sistem rrethimi/Kanat i vetëm/Dopio Kanat/Sistem rrethimi

Seksione
Top