SMARTIA FC50 Sistem Rrethimi

Përshkrim
Një sistem i plotë rrethimi me dizajn minimal e me një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të hijëzimit dhe opsion porte, i cili ofron zgjidhje të thjeshta për çdo nevojë dhe estetikë. Karakteristika kryesore është se profilet mbushëse horizontale janë të lidhura vazhdimisht në kollonat në një anë ose në të dyja anët.

Avantazhet
Gjenerike
APLIKIME
rezidenciale, hotele, parqe, kopshte dhe zona të rrethuara
VENDOSJA FLETEVE – INSTALIMI
one or both sides attached, inlaid
DERE KRYESORE
Jednokrilne ili dvokrilne kapije
Karakteristikat Teknike
KAVALLOT
E fortë, 2D Përshtatje
FINITURAT
E fortë, 2D Përshtatje
GJERESIA MAKSIMALE
1.6m Nga kollona në kollonë
GJERESIA E DERES KRYESORE
deri në 3.0m për kanat
Karakteristikat
PROFIL FLETE
pesë (5) profile
Seksione
Top