SMARTIA FC60 sistem rrethimi prej alumini

Përshkrim
SMARTIA FC60 është një sistem rrethimi i kompletuar prej alumini me profile mbushëse sipas zgjedhjes suaj (alumin, Woodalux®) bashkangjitur kolonave, kryesisht në pjesën e jashtme. Ofron një dizajn të vazhdueshëm, linear dhe shoqërohet me zgjidhje funksionale të portave me një kanat të vetëm, me dy kanate dhe me rrëshqitje. 

Avantazhet
Gjenerike
ESTETIKE
minimal, linja të pastra
APLIKIME
rezidenca,ndërtesë e vogël, hotele, parqe, kopshte etj
VENDOSJA FLETEVE – INSTALIMI
Horizontalisht, bashkangjitur në kolona
DERE KRYESORE
Porta me kanat & dopio kanat me hapje, përmasa të mëdha & normale
Karakteristikat Teknike
KAVALLOT
Kunjat e kavallotës prej çeliku dhe rozeta dekorative
FINITURAT
Kapakë prej alumini ose plastike.
GJERESIA MAKSIMALE
1.5m për rrethime
GJERESIA E DERES KRYESORE
2.0 m për portat me kanat me hapje, 4.0 m për portat me rrëshqitje
Karakteristikat
KOLONA
Kolonë 60x60mm (formë “T” )
PROFIL FLETE
Profile prej alumini në sektorë të ndryshëm(drejtkëndësh, të mbivendosur) profile mbushëse Woodalux®
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Sistem rrethimi/Dopio Kanat/Kanat i vetëm/sistem rrethimi

Sistem rrethimi/Kanat i vetëm/Sistem rrethimi

Sistem rrethimi/Portë me rrëshqitje/Sistem rrethimi

Seksione
Top