SMARTIA FC80 sistem rrethimi shumëformësh

Përshkrim
SMARTIA FC80 është një sistem rrethimi i avancuar dhe shumëformësh me një gamë të gjerë profilesh mbushese dhe elemente te tjere dekorative (dru i perbere, panel xhami dhe inoks), te vendosura midis kolonave. 

Në të njëjtën kohë, ofron një shumëllojshmëri zgjidhjesh teknike dhe aplikimeve me një nivel të lartë inovacioni, duke qenë padyshim një mjet i vlefshëm për arkitektët dhe konsumatorët, të cilët mund të plotësojnë të gjitha nevojat teknike dhe estetike të një projekti. 

Avantazhet
Gjenerike
ESTETIKE
minimal, sipërfaqe të pastra, pa pika fiksimi të dukshme
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DERES KRYESORE
FINITURAT
GJERESIA MAKSIMALE
PROFIL FLETE
KAVALLOT
KOLONA
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Sistem rrethimi/Kanat i vetëm/Sistem rrethimi

Sistem rrethimi/Kanat i vetëm/Dopio Kanat/Sistem rrethimi

Sistem rrethimi/Kanat i vetëm/Portë me rrëshqitje/sistem rrethimi

Seksione
Top