COMFORT M8100 kangjella inoksi

Përshkrim
Kangjella prej alumini te tipit inoks me dizajn minimal dhe me forma të rrumbullakëta, katrore dhe drejtkëndore.Të pershtatshme per ballkone dhe shkalle. Ideale per rezidencat si dhe objektet hoteliere.

Avantazhet
Gjenerike
FILOZOFIA
kangjella prej aumini te tipit inoks
PERDOR
Ballkone, shkalle dhe për rrethim ambjetesh
APLIKIME
Në rezidenca, hotele, për rrethim ambjetesh dhe për ne bregdet
SEKSION TERTHOR
Profile katrore dhe rrumbullake
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Shufra me xham horizontale dhe vertikale
Karakteristikat Teknike
TRASHESIA E XHAMIT
4+4 and 5+5mm
DIMENSIONE BAZIKE
40mm kolone, 16mm kolone sigurie
TRASHESIA ANODIZIMIT
18 mm
PARMAK
50mm
Karakteristikat
TRAJTIMI SIPERFAQSOR
Shufra me xham horizontale dhe vertikale
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me xham

Me shufra horizontale

Me shufra vertikale

Seksione
Top