SMARTIA M8200 kangjella xhami

Përshkrim
Sistem mbështetes per kangjellat prej xhami me pamje moderne dhe qëndrueshmëri të lartë. Profilet e vazhdueshme pa taf, e lënë fushën vizuale të lirë dhe të ofrojnë një ndjenjë të lirisë luksoze.

Avantazhet
Gjenerike
FILOZOFIA
Profil I vazhdueshem me kapese te thjeshta
VENDOSJA – INSTALIMI
Në dysheme, anash, të ngulitura dhe të lakuar
PERDOR
Për ambjente te jashte,te brëndshme dhe në bregdet
APLIKIME
Për ambjente te jashte,te brëndshme dhe në bregdet
Karakteristikat Teknike
LLOJI XHAMIT
I temperuar
TRASHESIA E XHAMIT
12+12, 10+10, 8+8, 6+6, 5+5 mm
LARTESIA MAKSIMALE
deri në 1.6m
GJATESIA MAKSIMALE E STRUKTURES
pa limit
PARMAK
forma të ndryshme(të sheshta, ovale, të rrumbullakëta,katrore)
FINITURAT
Inox dhe alumin I lyer
NDRICIMI
me trashësi xhami 8+8mm
PROFILE TE SHPUARA
po, dhe me vida montimi
Performancë
NGARKESE E VAZHDUAR HORIZONTALE
deri në 4.0KN/m
Karakteristikat
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
deri në 5.0KN/m2
TRAJTIMI SIPERFAQSOR
Të gjitha pudrat e lyerjes dhe të anodizimit
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

M8200 në dysheme, me xham 8+8mm dhe 10+10mm

M8207 në dysheme, me xham 8+8mm dhe 10+10mm

M8209 në dysheme me xham 5+5mm, 6+6mm dhe 8+8mm deri ne lartësi 70 cm

M8208 në dysheme harkore, me xham 8+8mm dhe 10+10mm

M8202 montuar-anash, me xham 8+8mm dhe 10+10mm

M8210 në dysheme, me xham 8+8mm dhe 10+10mm

M8217 "F" lloj në dysheme, me xham 8+8mm dhe 10+10mm

M8219 "F" lloj në dysheme, me xham 12+12mm

Seksione
Top