SMARTIA M8250 kangjella xhami

Përshkrim
Sistem kangjellash alumini te tipit inoks të vendosura në anën e jashtme të dritareve kur nuk ekzistojnë ballkone

Avantazhet
Gjenerike
FILOZOFIA
Ku në vënd te ballkonit ka dritare të mëdhaja
VENDOSJA – INSTALIMI
Teke ose te shumëfishta
KONSTRUKSIONET
Teke ose te shumëfishta
PERDOR
Në dysheme, anash, të ngulitura dhe të lakuar
APLIKIME
Bllok apartamentesh dhe ndërtes zyra
Karakteristikat Teknike
LLOJI XHAMIT
I temperuar
TRASHESIA E XHAMIT
6+6 and 8+8mm
FIKSIMI
në mure ose në kasë
LARTESIA MAKSIMALE
deri në 1.2m
GJATESIA MAKSIMALE E STRUKTURES
deri në 1.8m
FINITURAT
Inox dhe alumin I lyer
Karakteristikat
TRAJTIMI SIPERFAQSOR
Të gjitha pudrat e lyerjes dhe të anodizimit, polished incl.
RRJETE INSEKTESH
integrated rolling or fixed insect screen
Seksione
Top