WOODALUX materiali inovativ i ndërtimit për hijëzim efektiv dhe dekor bashkëkohor të ndërtesës

Përshkrim
Një produkt inovativ bazuar në profilet prej alumini mbuluar me material druri të përbërë të një cilësie të lartë. Ideal për aplikime dekori dhe hijëzimi, që ofrojnë një pamje natyrale të ndërtesave dhe ndërtimeve në ambientet e jashtme, që zgjasin në kohë.
Rrjeta dekorative, pllaka veshjeje vertikale dhe horizontale, fletë (louver) pergole dhe rrethimi të përdorura dhe si material ndërtimi që plotëson shumë qëllime. 

Avantazhet
Karakteristikat
AGIR METAL YOGUNLUGU
Mai mici decat limita
IKLIMLENDIRME TESTI(4982-2)
in conformitate cu testul (fara gauri, fara crapaturi, fara delaminare, fara goluri, dupa 1500 de ore)
APLIKIME
Rezidente moderne si comerciale, cladiri de birouri, hoteluri si mall-uri
VENDOSJA – INSTALIMI
structuri din aluminiu pentru placari, pergole si rame de garduri
VARIACIONI NGJYRAVE
Opt (8)
STRUKTURA – SIPEERFAQESORE
Aspra, Imita textura lemnoasa
QUV TESTV
Fara nicio schimbare de culoare, dupa 4200 de ore
PERDOR
Fatade si placari decorative, sisteme de umbrire a cladirilor, pergole, garduri, obloane – un material de constructie multifunctional
ESTETIKA
Natural and minimal
ASIT TUZ PUSKURTME (A.A.S.S.)
in conformitate cu testul (aspectul initial, dupa 1008 ore)
VENDOSJA – INSTALIMI
Orizontala, verticala, pe perete sau proiectata, curbata
MATERIAL ALIAZH
Aliaj din aluminiu intarit (6063)
RECETE
Pudra de lemn si HDPE (high density polyethylene)
REACH EC 1907/2006
fara Ftalati, fara Fosfor
PROFIL
Sase (6)
Seksione
Top