WOODEE Kompozit druri për veshje verande

Përshkrim
Produkt me përbërje druri, me cilësi të lartë, në formën e profileve, material ideal për ambiente të brendshme apo të jashtme si për shembull verandë, veshje dekorative muri si edhe aplikime për rrethime (gardh). Ka një raport përbërje special (60% dru dhe 40% polietilen) si edhe me një gamë mjaft të gjerë zgjidhjesh, cilësi të shkëlqyer si edhe qendrueshmëri të lartë. E gjitha kjo shoqërohet edhe me një garanci 25-vjeçare.

Avantazhet
Gjenerike
KUALITETI
perfekte
PERDOR
decking, rrethime, veshje dekorative muri, brenda/jashtë
APLIKIME
rrugica, parqe, shëtitore, pedonale, oborre, ambiente afër pishinave, shkallë, veshje dekorative
REZISTENCA
kundër parazitëve të drurit, kalbjes, lagështisë, kripës, klorit, njollave, kushteve atmosferike, UV
MIREMBAJTJE
nuk lyhet, është rezistent kundër ujit, larja/lubrifikimi vetëm me detergjentë të butë dhe larje me ujë me presion
SIGURIA NDAJ NGARKESAVE TE DUKSHME
vida të fshehura dhe nuk ka ashkla/spica, nuk është i rrëshqitshëm, nuk digjet në temperatura të larta/rrezet e diellit, nuk është toksik
NDRYSHIMI TERMIK
shumë i ulët, rreziku për t’u deformuar/përkulur është shumë i ulët
PERPUNIMI MEKANIK
ngjason me dru të fortë
GARANCIA
25 vjet
Karakteristikat Teknike
RECETE
60% dru i pastër, 40% polietilen i pastër
SEKSION TERTHOR
profile solide (masive)
PROFIL
3 për deck, 1 për veshje dekorative dhe 1 për rrethime (gardh)
STRUKTURA – SIPERFAQESORE
pse (5)
VARIACIONI NGJYRAVE
nëntë (9)
DIMENSIONET
137 x 22 x 4000mm (deck)
DENSITETI MATERIALIT
1210 Kg/m³
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Kuverte standarde

Kuvertë e gjerë

Kuvertë e shtruar

Mbulesa dekorative

05

Sistem rrethimi (gardh)

06

Sistem rrethimi (gardh)

Sistem rrethimi (gardh)

Seksione
Top