SMARTIA P100 Sistem ndarës për zyra

Përshkrim
SMARTIA P100 është një sistem ndarës klasik i brendshëm me linja të drejta dhe të holla që ofrojnë zgjidhje ideale për mjediset dhe zyrat e biznesit modern, dhomat e takimeve dhe banketeve, dhe kudo që ndarja është çështje qëllimi dhe stili.

Avantazhet
Gjenerike
PERDOR
Ndarje zyrash
APLIKIME
Konstruksione zyrash, salla konferencash të hoteleve, ndarjet e tjera të brendshme
KONSTRUKSIONET
rrjetë, këndore, “T”, strukturë kryq
PANELI
struktural ose gjysmë struktural, me shirit ngjitës ose silikon, ose thjesht panel druri
LLOJI DERES
struktural në një anë, struktural në dy anë, panel xhami me kornizë alumini.
HIJEZIM
Fletë hijëzimi të integruara dhe të rregjistrueshme
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E PANELIT
100 mm
REDUKTIMI I ZERIT
39 dB
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Ndarje fikse

Ndarje fikse me derë

Ndarje fikse me kënd të ndryshueshëm

Ndarje fikse me konstruksion T

05

Ndarje fikse me seksion tërthor

Seksione
Top