V-Blocker Ndarëse Mbrojtje kundër COVID-19

Përshkrim
V-Blocker të Alumil ofrojnë mbrojtjen e nevojshme nga COVID-19 dhe infeksione të tjera virale, si pjesë e legjislacionit të synuar për funksionimin e sigurt të dyqaneve. Falë V-Blocker të Alumil, ju mund të zvogëloni distancën midis tavolinave, duke ofruar siguri dhe duke maksimizuar fitimin e biznesit tuaj sipas rrethanave të reja.

Avantazhet
Karakteristikat
ESTETIKA
Minimal
DIMENSIONET MAKSIMALE
Panel 1.60 x 1.00 m
MALZEME KOMBINASYONLARI
Kombinim i mundshëm i materialeve: Fletë polikarbonate, xham sigurie, panel alumini ose druri, etj.
Top