SMARTIA P200 Sistem ndarës për zyra

Përshkrim
Një sistem ndarës mjaft i dallueshëm me linja jashtëzakonisht elegante dhe estetikë të lartë. Opsione kanati struktural ose gjysëm struktural, është një sistem unik i projektuar posaçërisht për të ofruar një sërë avantazhesh jashtë konkurrencës.

Avantazhet
Gjenerike
PERDOR
Ndarje zyrash
APLIKIME
konstruksione zyrash, salla konferencash të hoteleve, ndarjet e tjera të brendshme
KONSTRUKSIONET
rrjetë, këndore, “T”, strukturë kryq
PANELI
strukturalna ili polustrukturalna krila, sa athezivnom trakom ili silikonom, ili samo drveni panel
LLOJI DERES
struktural ose gjysmë struktural, me shirit ngjitës ose silikon, ose thjesht panel druri
HIJEZIM
Fletë hijëzimi të integruara dhe të rregjistrueshme
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E PANELIT
100 mm
XHAMI
Double
REDUKTIMI I ZERIT
39 dB
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Struktural me silikon

Struktural me ngjitës adeziv

Ndarje fikse me kënd të ndryshueshëm

Panel druri

05

Struktural nga të dy anët

06

Struktural nga jashtë me mbajtës xhami nga brenda

Derë teke xhami

Derë xhami me kornizë Alumini

Ndarje fikse

Ndarje fikse me kënd 90°

11

Ndarje fikse me konstruksion T

12

Ndarje fikse me seksion tërthor

Seksione
Top