COMFORT M13500 Grila të jashtme

Përshkrim
Grila të jashtme me linja harkore, te përshtatshme për rinovim

Avantazhet
Gjenerike
VENDOSJA – INSTALIMI
Montim ne mure( në pjesen e jashtme)
PERDOR
Hijezim dhe siguri
APLIKIME
Për banesa rezidenciale
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor
SHPIM
Klasik, I madh
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONET
14×14, 18×18
LARTESIA MAKSIMALE
2.8m
GJERESIA MAKSIMALE
4.0m
MEKANIZMI
Me rrip, me manivel, motorr elektrik
Performancë
IZOLIMI TERMIK
No
Seksione
Top